Oppskrift på Cornflakes-panerte torskenuggets med søtpotetmos, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Cornflakes-panerte torskenuggets med søtpotetmos

Hjemmelagde torskenuggets er smakfull komfortmat for både store og små middagsgjester. Potetmosen ser ikke bare kul ut, den smaker også veldig godt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du ønsker ekstra smak på fisken, kan den marineres i sitron, chili og urter før den paneres.

Slik gjør du

Søtpotetmos:

  1. Kok søtpotet i vann i ca. 15 minutter, eller til bitene er møre. Sil fra vannet og mos bitene med rømme til puré. Smak til med salt og pepper.

Torskenuggets:

  1. Del torskefilet i mindre biter, og krydre med salt og pepper. Vend i mel.

    Annen fast fisk kan også brukes til å lage nuggets av, f.eks. laks, sei eller kveite.

  2. Knus cornflakes til grovt pulver i en pose. Dypp fisken i egg, og deretter i cornflakes.

  3. Stek fiskebitene i smør over middels varme ca. 2 minutter på hver side til de er gjennomstekte og sprø utenpå.

Til servering:

  1. Server torskenuggets med søtpotetmos, salat, cherrytomat, knaskegulrøtter, rømme og Sweet Chili saus.

Lignende oppskrifter