Oppskrift på Torsk i taco, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Torsk i taco

Prøv en ny vri på fredagstacoen ved å bytte ut den tradisjonelle kjøttdeigen til taco med torsk. Sammen med rømmesaus, gir det en herlig smakskombinasjon!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Har du ikke torsk? Du kan fint bruke annen type fisk som laks, sei, ørret og steinbit for å lage fisketaco!

Slik gjør du

Torsk i taco

  1. Skjær torskefilet i 2-3 cm tykke skiver. Ha kryddermiks på en tallerken, og vend fiskebitene i krydderet.

    Hvordan fjerne skinnet fra fisk

  2. Sett en stekepanne på middels varme, og ha i smør. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.

  3. Varm tortillalefser som anvist på pakken.

  4. Fordel salaten på hver tortillalefse, deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og rømmesaus. Dryss på frisk koriander.

Rømmesaus

  1. Bland revet ost, rømme og hot salsa. Sett kjølig.

Lignende oppskrifter