Oppskrift på Torsk i taco
1

Torsk i taco

(32)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Prøv en ny vri på fredagstacoen ved å bytte ut den tradisjonelle kjøttdeigen til taco med torsk. Sammen med rømmesaus, gir det en herlig smakskombinasjon!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Torsk i taco

600 gramtorskefilet, uten skinn og bein
1 pakketortillalefse
1 spiseskjeTINE Meierismør, til steking
3 teskjetacokrydder
150 gramsalatblanding
1 desiliterstor rødløk, i biter
2 spiseskjetomater, i biter
½ stkagurker, i biter
2 spiseskjefrisk koriander

Rømmesaus

1 ½ desiliterTINE Lettrømme 10 %
1 desiliterTINE Revet Ost Lettere
3 spiseskjetomatsalsa

Slik gjør du det

    Torsk i taco

  1. Skjær torskefilet i 2-3 cm tykke skiver. Ha kryddermiks på en tallerken, og vend fiskebitene i krydderet.
  2. Sett en stekepanne på middels varme, og ha i smør. Når smøret har sluttet å bruse er det varmt nok til steking. Stek tre fiskebiter om gangen, ca. 3 minutter på hver side, til fisken er gyllen og gjennomstekt.
  3. Varm tortillalefser som anvist på pakken.
  4. Fordel salaten på hver tortillalefse, deretter et fiskestykke. Topp det hele med grønnsaker og rømmesaus. Dryss på frisk koriander.
  5. Rømmesaus

  6. Bland revet ost, rømme og hot salsa. Sett kjølig.

Tips:

Har du ikke torsk? Du kan fint bruke annen type fisk som laks, sei, ørret og steinbit for å lage fisketaco!

Kommentarer

Produkter i oppskriften