Oppskrift på Fiskepinner med wokede grønnsaker, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fiskepinner med wokede grønnsaker

Fiskepinner er en middagsfavoritt blant barn. Prøv med wokede grønnsaker og gode asiatiske smaker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Du finner mange gode wok-blandinger i frysedisken i butikkene hvis du har dårlig tid.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Kok ris som anvist på pakken.

  3. Legg fiskepinner utover på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 12 minutter, eller etter anvisning på pakken.

    Fiskepinnene kan også stekes i stekepanne i smør.

  4. Skrell og skjær gulrot, paprika og løk i strimler, brokkoli i buketter og sopp i skiver.

  5. Varm opp en wok eller stor stekepanne, og wok grønnsakene på høy varme i olje i 2–3 minutter. Wok grønnsaker i omganger, slik at de blir stekt og ikke kokt.

  6. Ha soyasaus, sesamolje, søt chilisaus og sesamfrø over grønnsakene og vend sammen. Server wok-grønnsakene med et lite dryss sesamfrø sammen med fiskepinner og ris.

Lignende oppskrifter