placeholder image
0

Fiskepinner med wokede grønnsaker

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Fiskepinner er en middagsfavoritt blant barn. Prøv med wokede grønnsaker og gode asiatiske smaker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dlukokt ris
16 stkfiskepinner
2 stkgulrøtter
1 stkrød paprika
1 stkrødløk
250 gbrokkoli
250 gsjampinjong
2 ssolje
2 sssoyasaus
1 sssesamolje
2 ssSweet Chili saus
1 sssesamfrø

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Kok ris som anvist på pakken.
    3. Legg fiskepinner utover på et stekebrett dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 12 minutter, eller etter anvisning på pakken.

      Tips:

      Fiskepinnene kan også stekes i stekepanne i smør.

    4. Skrell og skjær gulrot, paprika og løk i strimler, brokkoli i buketter og sopp i skiver.
    5. Varm opp en wok eller stor stekepanne, og wok grønnsakene på høy varme i olje i 2–3 minutter. Wok grønnsaker i omganger, slik at de blir stekt og ikke kokt.
    6. Ha soyasaus, sesamolje, søt chilisaus og sesamfrø over grønnsakene og vend sammen. Server wok-grønnsakene med et lite dryss sesamfrø sammen med fiskepinner og ris.

Tips:

Du finner mange gode wok-blandinger i frysedisken i butikkene hvis du har dårlig tid.

Kommentarer