Oppskrift på Thailaks med kokos

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Thailaks med kokos

Laks med en touch av Asia sammen med kokosmelk og curry. Dette er en kremet og herlig krydret hverdagsrett, som en gang for alle motbeviser myten om at fiskeretter er vanskelig.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Laksen kan fint byttes ut med annen fisk, som ørret eller torsk.

Slik gjør du

  1. Rør ut buljong i kokende vann.

  2. Skjær løk, ingefær og hvitløk i små biter. Skyll brokkoli og del den i små buketter og skjær laks i terninger.

  3. Fres smør i en dyp stekepanne over middels høy varme. Tilsett hakket løk og curry. La det frese i 4 minutter. Ha i fiskebuljong, fløte, kokosmelk, sukker, limesaft, ingefær, fishsaus, hvitløk og chilipasta. Kok opp blandingen, reduser varmen, og la det småkoke i 3 minutter.

  4. Legg fisk og brokkolibukettene i stekepannen, og la det koke 5 minutter.

  5. Hell vannet av bønnespirene, og tilsett bønnespirene i lakseretten. Server med det samme.

Lignende oppskrifter