Oppskrift på Ovnsbakt torsk med pesto og fargerike grønnsaker, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ovnsbakt torsk med pesto og fargerike grønnsaker

En delikat pesto løfter sammen med fargerike grønnsaker smaken på denne torskeretten til himmels.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Ildfast form
TIPS!: Laks, kveite, sei eller andre fiskeslag kan brukes i denne lettvinte retten.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 °C. Legg løk, hvitløk, brokkoli, paprika og gulrot i en ildfast form.

    Varier gjerne grønnsakene i denne retten.

  2. Legg fisk over grønnsakene i formen, og krydre med salt og pepper.

  3. Fordel pesto over fiskestykkene. Hell vann utblandet med buljong over grønnsakene, og dekk formen med folie.

  4. Stek fisken midt i ovnen i ca. 20 minutter, eller til fisken er ferdig.

  5. Kok ris som anvist på pakken, og server til.

Lignende oppskrifter