Oppskrift på Fisk med kremet spinat

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fisk med kremet spinat

Fisk i god saus med linser er rask og god hverdagsmat. Bruk torsk, sei eller annen hvit fisk og lag en herlig spianatsaus av crème fraîche, fersk babyspinat, sitron og andre godsaker. Fisk er sunt og denne vil nok falle i smak hos både liten og stor!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

Spinatsaus

  1. Rens og finhakk løken til sausen. Fres løken i smør i en kjele. Tilsett creme fraiche, vann og fiskefond. Kok uten lokk i 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett spinaten rett før servering.

Tilbehør

  1. Varm opp linsene i egen kraft.

Fisk

  1. Skjær fisken i porsjonsbiter og legg dem i en vid kjele. Hell på vann slik at det akkurat dekker fisken. Tilsett salt, laurbærblader og pepperkorn. La det trekke i ca 5 minutter under lokk til fisken er ferdig.

  2. Server fisken med spinatsaus, linser, kokte poteter og sitronbåter.

Lignende oppskrifter