Oppskrift på Viltgryte

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Viltgryte

Enkel og rask viltgryte med reinskav i en god saus med Crème Fraîche, sjampinjong og tyttebær.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Reinskav, eller finnbiff, kan stekes i frossen eller halvtint tilstand.

Slik gjør du

  1. Skjær løk og sopp i båter og brun det i smør sammen med reinskav. Ha i vann og buljongterning. La det koke i ca. 5 minutter. Spe ut med mer vann hvis sausen blir for tykk.

  2. Tilsett Crème Fraîche og la det koke opp. Smak til med salt og pepper og noen knuste einebær. Server med tyttebær strødd over.

  3. Kok brokkolibuketter i 6–8 minutter i lettsaltet vann.

Lignende oppskrifter