Oppskrift på Kremet påskegryte
0

Kremet påskegryte

(26)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne påskegryten er en enkel og smakfull middag som er fin å servere uansett om du feirer påsken hjemme eller på hytta.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

500 grammørt oksekjøtt, i renskårne biter
2 spiseskjeTINE Meierismør
1 stkgrovhakket løk
200 gramsjampinjong, i skiver
1 stkrød paprika, i strimler
1 spiseskjehvetemel
3 desiliterbuljong
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 teskjesalt
1 teskjenykvernet pepper

Slik gjør du det

  1. Skjær kjøttet i strimler og brun det lett i smør. Tilsett løk og sopp og la det surre sammen med kjøttet.
  2. Legg kjøttblandingen lagvis med strimlet paprika i en gryte. Dryss melet i pannen, spe med buljong og kok et par minutter.
  3. Rør i Crème Fraîche og hell blandingen i gryten. La gryten småkoke til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.

Kommentarer

Produkter i oppskriften