Oppskrift på Strimlet svinekjøtt og mango med nudler
0

Strimlet svinekjøtt og mango med nudler

(17)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En rask og enkel asiatisk rett med svinekjøtt og mango, som fort blir en favoritt. Cashewnøtter gir litt ektra krønsj, i tillegg til grønnsakene som beholder sin sprøhet på grunn av rask varmebehandling.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gramnudler, ukokt
400 gramsvinefileter, strimlet
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
4 spiseskjeTINE Meierismør
1 stkhvitløksfedd
4 spiseskjesøt chilisaus
2 spiseskjefiskesaus
1 desiliterappelsinjuice
1 ½ stkmangoer
4 desilitersukkererter, delt i to
2 stilkstangselleri, i tynne skiver
2 spiseskjesesamfrø
3 desilitercashewnøtter

Slik gjør du det

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken, og skyll raskt i kaldt vann.

    Tips:

    Her har vi brukt eggnudler, men du kan også bruke hvetenudler eller glassnudler.

  2. Krydre kjøtt med salt og pepper, og stek i litt smør i en stor stekepanne eller wok på høy varme, ca. 3 minutter.
  3. Finhakk eller press hvitløkfedd med en hvitløkpresse, og ha i pannen med chilisaus, fiskesaus og appelsinjuice. Småkok et par minutter, og rør inn resten av smøret.
  4. Skrell mango, fjern stein og del fruktkjøttet i biter. Vend mango, sukkererter, stangselleri, sesamfrø, cashewnøtter og kokte nudler inn med kjøttet. Varm et par minutter, og server.

Tips:

I denne retten kan du erstatte svinekjøtt med biffstrimler, eller kyllingfilet i biter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften