Oppskrift på Strimlet svinekjøtt og mango med nudler, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Strimlet svinekjøtt og mango med nudler

En rask og enkel asiatisk rett med svinekjøtt og mango, som fort blir en favoritt. Cashewnøtter gir litt ektra krønsj, i tillegg til grønnsakene som beholder sin sprøhet på grunn av rask varmebehandling.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: I denne retten kan du erstatte svinekjøtt med biffstrimler, eller kyllingfilet i biter.

Slik gjør du

  1. Kok nudler etter anvisning på pakken, og skyll raskt i kaldt vann.

    Her har vi brukt eggnudler, men du kan også bruke hvetenudler eller glassnudler.

  2. Krydre kjøtt med salt og pepper, og stek i litt smør i en stor stekepanne eller wok på høy varme, ca. 3 minutter.

  3. Finhakk eller press hvitløkfedd med en hvitløkpresse, og ha i pannen med chilisaus, fiskesaus og appelsinjuice. Småkok et par minutter, og rør inn resten av smøret.

  4. Skrell mango, fjern stein og del fruktkjøttet i biter. Vend mango, sukkererter, stangselleri, sesamfrø, cashewnøtter og kokte nudler inn med kjøttet. Varm et par minutter, og server.

Lignende oppskrifter