Oppskrift på Nudler med kylling og appelsin
0

Nudler med kylling og appelsin

(16)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En enkel nudelrett der alt lages i en gryte. Appelsinjuice setter en ekstra smak på sausen, som tilsettes fløte for en kremet konsistens.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

½ stkrød chili
1 stkhvitløksfedd
2 teskjeingefær, finrevet
2 spiseskjeTINE Meierismør
2 stkkyllingfileter, i små biter
1 ½ teskjerød currypaste
5 desiliterhønsebuljong
2 desiliterappelsinjuice
2 desiliterTINE Kremfløte
250 gramnudler, ukokte
3 stkgulrøtter, i strimler
3 stkvårløk, finsnittet

Slik gjør du det

  1. Fjern frø fra chili og finhakk. Press hvitløkfedd med en hvitløkpresse eller finhakk. Smelt smør i en stor gryte, og fres chili, hvitløk og ingefær, i 2 minutter.
  2. Tilsett kyllingfilet, og stek i 2 minutter. Rør inn currypaste, og fres i 1 minutt.
  3. Ha i hønsebuljong, appelsinjuice og fløte. Kok opp. Tilsett nudler, og kok til de er møre, ca. 5 minutter.
  4. Vend inn gulrot og vårløk. Rør til det er gjennomvarmt, ca. 2 minutter.

    Tips:

    Bruk gjerne en mandolin til å skjære gulrot i tynne strimler. Det er raskt og effektivt.

Tips:

Du kan justere styrken på retten ved å justere mengden currypaste. Smak deg fram, start med litt og øk gradvis.

Kommentarer

Produkter i oppskriften