Oppskrift på Fajitas med strimlet svinekjøtt, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fajitas med strimlet svinekjøtt

Det meksikanske kjøkkenet har mer å by på enn folkefavoritten taco. Her fylles tortillalefser eller wraps med stekt eller grillet svinekjøtt, løk og paprika.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Gjør dette til et festmåltid ved å bytte ut stekt svinekjøtt med grillet oksefilet.

Slik gjør du

  1. Del paprika i to, fjern kjerne og frø og del i strimler.

  2. Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. 3 minutter. Tilsett strimlet paprika, løkbåter og kryddermiks og fres videre i 3 minutter.

  3. Del avokado i biter og fyll tortillalefser med avokado, kjøtt- og grønnsaksblanding, rømme og salsa.

    Har du tid, er det ekstra godt å grille tortillalefsene raskt i en grillpanne før servering.

Lignende oppskrifter