Oppskrift på Fajitas med strimlet svinekjøtt
2

Fajitas med strimlet svinekjøtt

(14)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Det meksikanske kjøkkenet har mer å by på enn folkefavoritten taco. Her fylles tortillalefser eller wraps med stekt eller grillet svinekjøtt, løk og paprika.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkrød paprika i strimler
1 stkgul paprika i strimler
1 stkgrønn paprika i strimler
400 gramstrimlet svinekjøtt
1 stkfinhakket hvitløksfedd
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 stkrødløk i tynne båter
2 spiseskjefajita kryddermiks

Til servering

2 stkavokadoer
8 stktortillalefser
3 desiliterTINE Lettrømme 18 %
3 glasstomatsalsa

Slik gjør du det

  1. Del paprika i to, fjern kjerne og frø og del i strimler.
  2. Fres strimlet svinekjøtt og finhakket hvitløk raskt i en stor panne med smør på høy varme, ca. 3 minutter. Tilsett strimlet paprika, løkbåter og kryddermiks og fres videre i 3 minutter.
  3. Del avokado i biter og fyll tortillalefser med avokado, kjøtt- og grønnsaksblanding, rømme og salsa.

    Tips:

    Har du tid, er det ekstra godt å grille tortillalefsene raskt i en grillpanne før servering.

Tips:

Gjør dette til et festmåltid ved å bytte ut stekt svinekjøtt med grillet oksefilet.

Kommentarer

Produkter i oppskriften