Oppskrift på Karbonader av rotgrønnsaker

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Karbonader av rotgrønnsaker

Oppskrift på vegetarkarbonader med smak av sennep og persille. Prøv en kjøttfri middag!

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

TIPS!: Hvis du har kokte grønnsaksrester i kjøleskapet, kan de hakkes opp og brukes i denne oppskriften.

Slik gjør du

  1. Skrell gulrot, kålrot, sellerirot og pastinakk, og riv dem grovt på et rivjern. Skjær løk i strimler.

  2. Stek rotgrønnsaker og løk i olje til alt er litt mykt. Avkjøl noe.

  3. Bland inn egg, mel, sennep og persille. Krydre med salt og pepper.

  4. Stek kaker av røren i olje. Stek på begge sider til de er gjennomstekt.

Lignende oppskrifter