Oppskrift på Karbonader av rotgrønnsaker
0

Karbonader av rotgrønnsaker

(13)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Oppskrift på vegetarkarbonader med smak av sennep og persille. Prøv en kjøttfri middag!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

200 gramgulrøtter
150 gramkålrot
150 gramsellerirot
150 grampastinakk
1 stkløk
1 spiseskjeolje
3 stkegg
½ desiliterhvetemel
1 spiseskjegrov sennep
2 spiseskjehakket persille
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper

Slik gjør du det

  1. Skrell gulrot, kålrot, sellerirot og pastinakk, og riv dem grovt på et rivjern. Skjær løk i strimler.
  2. Stek rotgrønnsaker og løk i olje til alt er litt mykt. Avkjøl noe.
  3. Bland inn egg, mel, sennep og persille. Krydre med salt og pepper.
  4. Stek kaker av røren i olje. Stek på begge sider til de er gjennomstekt.

Tips:

Hvis du har kokte grønnsaksrester i kjøleskapet, kan de hakkes opp og brukes i denne oppskriften.

Kommentarer