Oppskrift på fylte paprikaer med hot tomatsaus, foto: TINE kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fylte paprikaer med hot tomatsaus

Fylte paprikaer med hot tomatsaus er en rask oppskrift på vegetarmiddag for hele familien.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Paprikaene blir ekstra søte på smak når de bakes i ovnen. Gjør gjerne det samme med for eksempel løk, squash eller bifftomater.

Slik gjør du

  1. Sett stekovnen på 175 °C.

  2. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  3. Skjær gulrot og brokkoli i biter. Hakk løk. Surr grønnsakene i smør eller olje i ca. 2 minutter. Tilsett ris eller couscous og et par skjeer tomatsaus.

  4. Del paprika i to på langs, og fjern innmaten. Sett dem i en ildfast form. Fyll paprikaene med grønnsaksblandingen og dryss over revet ost.

  5. Stek midt i ovnen sammen med bagettene i ca. 20 min.

  6. Varm opp resten av tomatsausen, og smak til med tabasco. Server paprika med bagetter og tomatsaus.

Lignende oppskrifter