Oppskrift på Kjøttkaker uten kjøtt

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kjøttkaker uten kjøtt

Kjøttkaker uten kjøtt, går det an? Denne oppskriften vil overbevise deg om at du ikke trenger å spise kjøtt hver dag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Del kakene, og server dem varme i wraps sammen med salat, dressing og finsnittede grønnsaker.

Slik gjør du

potetmos:

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter. Sil av vannet. Mos potetene sammen med melk til stappe. Krydre med salt og pepper, og ha i gressløk.

saus:

  1. Lag saus som anvist på pakken.

vegetarkaker:

  1. Rør sammen melk, egg, cottage cheese og strøkavring i en bolle og la svelle i 5 minutter. Bland inn quorn, løk og basilikum, og krydre med salt og pepper.

  2. Stek kaker av røren i olje eller smør til kakene er gjennomstekte og har pen stekeskorpe. Server med salat og tyttebærsyltetøy.

Lignende oppskrifter