Oppskrift på Høstgryte
2

Høstgryte

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med den nye middagsbasen er det lett å servere høstgryte til middag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 spiseskjeTINE Meierismør
400 gramkjøttdeig eller viltskav
1 stkNå® Høstgryte

Til servering

8 stkpoteter
2 desilitertyttebærsyltetøy
2 spiseskjepersille
4 spiseskjeTINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

  1. Kok poteter møre i lettsaltet vann, ca. 20 minutter.

    Tips:

    Høstgryte smaker veldig godt med potetmos også.

  2. Stek kjøttdeig i smør.

    Tips:

    Du kan bytte ut kjøttdeig med viltskav.

  3. Vend inn Høstgryte-middagsbasen og småkok i 3-5 minutter.
  4. Server Høstgryte med poteter eller potetmos, tyttebær, en klatt rømme og et dryss hakket persille.

Tips:

Tilsett gjerne mer grønnsaker om ønskelig. Gulrot eller brokkoli passer godt.

Kommentarer

Produkter i oppskriften