Oppskrift på Grønnsakspanne med kjøttdeig

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grønnsakspanne med kjøttdeig

En rask og enkel middag i en panne, med velkjente ingredienser som kjøttdeig, gulrot, løk, erter, tomat, hvitløk og urter.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bytt gjerne ut kjøttdeig med karbonadedeig dersom du ønsker en magrere variant.

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeig i olje i en stekepanne til den er godt brunet, i ca. 5 minutter.

  2. Skrell og hakk gulrot, løk og hvitløk i mindre biter. Ha det i panna. La det steke sammen i ca. 5 minutter.

  3. Krydre med salt, pepper, paprikapulver, oregano og timian.

  4. Tilsett hakkede tomater. La retten småkoke til den begynner å tykne, i ca. 10 minutter.

  5. Tilsett erter og la dem bli gjennomvarme, 1–2 minutter.

Lignende oppskrifter