Oppskrift på Grønnsakspanne med kjøttdeig
0

Grønnsakspanne med kjøttdeig

(11)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En rask og enkel middag i en panne, med velkjente ingredienser som kjøttdeig, gulrot, løk, erter, tomat, hvitløk og urter.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 gramkjøttdeig
1 spiseskjesolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking
3 stkgulrøtter
2 stkløk
2 stkhvitløksfedd
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 teskjepaprikapulver
1 teskjeoregano
1 teskjetimian
1 bokshermetiske tomater à 400 g
150 gramfrosne erter

Slik gjør du det

  1. Stek kjøttdeig i olje i en stekepanne til den er godt brunet, i ca. 5 minutter.
  2. Skrell og hakk gulrot, løk og hvitløk i mindre biter. Ha det i panna. La det steke sammen i ca. 5 minutter.
  3. Krydre med salt, pepper, paprikapulver, oregano og timian.
  4. Tilsett hakkede tomater. La retten småkoke til den begynner å tykne, i ca. 10 minutter.
  5. Tilsett erter og la dem bli gjennomvarme, 1–2 minutter.

Tips:

Bytt gjerne ut kjøttdeig med karbonadedeig dersom du ønsker en magrere variant.

Kommentarer