Oppskrift på Rask laksepanne

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Rask laksepanne

Laks er enkelt og raskt å tilberede. Når du steker SALMA på denne måten skal den kun stekes ett minutt på hver side før den får ligge å godgjøre seg i den smakfulle sausen i fem minutter.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Resultatet blir best når du tilbereder laksen romtemperert.

Slik gjør du

  1. Skjær laks i skiver. Skjær fenikkel og løk i strimler.

  2. Ha smør i stekepannen og stek biter av SALMA på høy varme i ca. 1 minutt på hver side, krydre med salt og pepper. Ta laksen deretter ut av stekepannen.

  3. Fres fenikkel og løk i 1 minutt. Skru ned varmen og bland inn creme fraiche, soyasaus og sitronsaft. Legg laksebiter på toppen og la det surre i ca. 5 minutter på middels varme.

    Blir sausen for tykk kan du spe med litt vann og eventuelt litt fiskefond.

  4. Grovhakk sukkererter og strø over rett før servering.

    Det er også godt med kokt potet til denne retten.

Lignende oppskrifter