Oppskrift på Biffwok med grønnsaker
0

Biffwok med grønnsaker

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En god wokrett med biff og peanøtter er spennende og eksotisk hverdagsmat. Retter som dette er raske å lage, og med saus, kjøtt og grønnsaker i en wokpanne, blir det lite oppvask også.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

200 gramglassnudler
4 stkvårløk, finsnittet
3 spiseskjesoyasaus
1 spiseskjesolsikkeolje
400 grambiffstrimler
2 stkhvitløksfedd, finhakket
1 stkrødløk, i tynne båter
1 stkbrokkoli, i små biter
2 spiseskjepeanøttsmør
2 desiliterTINE Kremfløte
2 desiliterpeanøtter

Slik gjør du det

  1. Kok opp vann og hell over nudler i en bolle. La stå i 5 minutter. Skyll nudlene raskt i kaldt vann, og vend med vårløk og litt soyasaus.

    Tips:

    Er du glad i chili, kan du vende litt finhakket fersk chili eller tørket chili i nudlene også.

  2. Varm olje i en wokpanne på høy varme. Fres biffstrimler og hvitløk raskt. Tilsett løk og brokkoli, og fres i 2-3 minutter.
  3. Ha i resten av soyasausen og fløte, og rør inn peanøttsmør. La småkoke i 2 minutter, slik at sausen tykner. Dryss over peanøtter og server med glassnudler.

Tips:

Bytt gjerne ut nudler med ris.

Kommentarer

Produkter i oppskriften