Oppskrift på Biffwok med grønnsaker, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Biffwok med grønnsaker

En god wokrett med biff og peanøtter er spennende og eksotisk hverdagsmat. Retter som dette er raske å lage, og med saus, kjøtt og grønnsaker i en wokpanne, blir det lite oppvask også.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bytt gjerne ut nudler med ris.

Slik gjør du

  1. Kok opp vann og hell over nudler i en bolle. La stå i 5 minutter. Skyll nudlene raskt i kaldt vann, og vend med vårløk og litt soyasaus.

    Er du glad i chili, kan du vende litt finhakket fersk chili eller tørket chili i nudlene også.

  2. Varm olje i en wokpanne på høy varme. Fres biffstrimler og hvitløk raskt. Tilsett løk og brokkoli, og fres i 2-3 minutter.

  3. Ha i resten av soyasausen og fløte, og rør inn peanøttsmør. La småkoke i 2 minutter, slik at sausen tykner. Dryss over peanøtter og server med glassnudler.

Lignende oppskrifter