Oppskrift på Wok med laks
2

Wok med laks

(13)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Wok er en rask og enkel familiefavoritt. Vi har brukt laks, løk, paprika, gulrøtter, brokkoli, vannkastanjer og babymais.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkløk
1 stkpaprika
3 stkgulrøtter
250 gramvannkastanjer
200 gramminimais
1 stkbrokkoli
600 gramlaksefilet
2 spiseskjerapsolje
3 stksoyasaus

Slik gjør du det

  1. Skjær løk, paprika, gulrot, vannkastanjer og babymais i ca. like store biter. Del brokkoli i små buketter.
  2. Varm opp en wok eller sautépanne (panne med høye kanter) på middels sterk varme.
  3. Skjær laks i ca. 1 cm tykke skiver.
  4. Ha olje i woken og skru opp varmen. Ha oppi løk, paprika, gulrot, vannkastanjer, babymais og brokkoli, og stek på høy varme under omrøring i ca. 5 minutter.
  5. Skru ned varmen til middels sterk varme, ha oppi soyasaus og rørt godt rundt. Legg lakseskivene oppå grønnsakene i pannen og la fisken trekke i 4–5 minutter før du serverer.

Tips:

Når vi koker eller steker grønnsaker, er det viktig å kutte dem i omtrent like store biter, slik at alt blir ferdig samtidig.

Kommentarer