Oppskrift på Wok med laks

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Wok med laks

Wok er en rask og enkel familiefavoritt. Vi har brukt laks, løk, paprika, gulrøtter, brokkoli, vannkastanjer og babymais.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Når vi koker eller steker grønnsaker, er det viktig å kutte dem i omtrent like store biter, slik at alt blir ferdig samtidig.

Slik gjør du

  1. Skjær løk, paprika, gulrot, vannkastanjer og babymais i ca. like store biter. Del brokkoli i små buketter.

  2. Varm opp en wok eller sautépanne (panne med høye kanter) på middels sterk varme.

  3. Skjær laks i ca. 1 cm tykke skiver.

  4. Ha olje i woken og skru opp varmen. Ha oppi løk, paprika, gulrot, vannkastanjer, babymais og brokkoli, og stek på høy varme under omrøring i ca. 5 minutter.

  5. Skru ned varmen til middels sterk varme, ha oppi soyasaus og rørt godt rundt. Legg lakseskivene oppå grønnsakene i pannen og la fisken trekke i 4–5 minutter før du serverer.

Lignende oppskrifter