Oppskrift på Wokede nudler med strimlet svinekjøtt og grønnsaker
2

Wokede nudler med strimlet svinekjøtt og grønnsaker

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Stekte nudler med magert svinekjøtt og masse deilige grønnsaker er både sunt og godt. Ananasbiter gir retten et spennende innslag av sødme og friskhet.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 spiseskjeolje
600 gramstrimlet svinekjøtt
2 stkhvitløksfedd, finhakket
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
500 gramnudler, kokt
4 spiseskjesoyasaus
100 gramsukkererter, delt i to
1 stkrød paprika, i biter
1 bokshermetisk ananas, i biter

Slik gjør du det

  1. Varm opp olje i en wokpanne. Fres svinekjøtt og hvitløk i 2 minutter. Krydre med salt og pepper, og vend inn nudler og soyasaus.

    Tips:

    Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

  2. Fordel nudler og svinekjøtt i fire skåler.
  3. Fres sukkerert, paprika og ananas raskt i olje. Ha grønnsakene over nudlene og server.

    Tips:

    Bruk fersk ananas hvis du ønsker, eller mango.

Tips:

Du kan også bruke andre grønnsaker, som kål, bok choy, brokkoli, sjampinjong eller løk.

Kommentarer