Oppskrift på Ingefærkylling og wok-grønnsaker, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ingefærkylling og wok-grønnsaker

Chili, ingefær og soyasaus setter særpreg på denne lettvinte middagsretten som er inspirert av det asiatiske kjøkken.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    Ildfast form
TIPS!: Varier grønnsakene i woken. De fleste grønnsaker kan wokkes.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 °C. Kok ris etter anvisning på pakken.

    Bytt gjerne ut ris med nudler.

ingefærkylling:

  1. Ha kyllingbryst i en ildfast form og hell over smeltet smør, soyasaus, honning og ingefær. Krydre med salt og chili.

  2. Stek kyllingen midt i ovnen i 25 minutter, eller til den er ferdig.

  3. Varm opp en stor stekepanne eller wok. Wok selleri, gulrot og purre på høy varme i olje i ca. 2 minutter.

  4. Ha soyasaus og sesamfrø over grønnsakene, og server med ris, kylling, koriander og lime.

Lignende oppskrifter