Oppskrift på Aubergine- og squash bolognese med pennepasta, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Aubergine- og squash bolognese med pennepasta

Har du vanskelig for å få barna til å spise grønnsaker, er denne retten genial. De fleste barn elsker pasta, og her blir grønnsakene kokt inn i sausen sammen med karbonadedeig og tomat.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Hvis du ønsker retten vegetarisk, kan du sløyfe kjøttdeigen.

Slik gjør du

Aubergine- og squash bolognese:

  1. Stek løk, hvitløk, aubergine, squash og paprika i smør over middels varme i 4 minutter. Ha grønnsakene over i en kjele.

    Grønnsakene må stekes over høy varme. Hvis ikke kan de bli kokt i stedet for stekt.

  2. Brun karbonadedeig eller kjøttdeig i stekepannen som ble brukt til grønnsakene.

  3. Ha kjøttet over i kjelen med grønnsaker, og tilsett hakkede tomater. Krydre med salt, pepper og oregano, og kok over svak varme i 20 minutter.

Til servering:

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Sil fra vannet og server med sausen, revet parmesan og hvitløksbaguetter.

Lignende oppskrifter