placeholder image
0

Aubergine- og squash bolognese med pennepasta

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Har du vanskelig for å få barna til å spise grønnsaker, er denne retten genial. De fleste barn elsker pasta, og her blir grønnsakene kokt inn i sausen sammen med karbonadedeig og tomat.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Aubergine- og squash bolognese:

1 stkløk, finhakket
1 stkhvitløksfedd, finhakket
1 stkaubergine, i terninger
1 stksquash, i terninger
1 stkpaprika, i terninger
2 ssTINE Meierismør
400 gkarbonadedeig eller kjøttdeig
1 bokshermetiske tomater
½ tssalt
¼ tspepper
1 sstørket oregano

Til servering:

400 gpenne eller annen pasta
1 dlparmesan, revet
4 stksmå hvitløksbaguetter

Slik gjør du det

  • Aubergine- og squash bolognese:

    1. Stek løk, hvitløk, aubergine, squash og paprika i smør over middels varme i 4 minutter. Ha grønnsakene over i en kjele.

      Tips:

      Grønnsakene må stekes over høy varme. Hvis ikke kan de bli kokt i stedet for stekt.

    2. Brun karbonadedeig eller kjøttdeig i stekepannen som ble brukt til grønnsakene.
    3. Ha kjøttet over i kjelen med grønnsaker, og tilsett hakkede tomater. Krydre med salt, pepper og oregano, og kok over svak varme i 20 minutter.
  • Til servering:

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Sil fra vannet og server med sausen, revet parmesan og hvitløksbaguetter.

Tips:

Hvis du ønsker retten vegetarisk, kan du sløyfe kjøttdeigen.

Kommentarer

Produkter i oppskriften