Oppskrift på Couscous med grønnsaker og skinke, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Couscous med grønnsaker og skinke

Lag denne geniale retten neste gang du får lyst på noe lettvint, men samtidig godt. Spennende krydder, skinke, grønnsaker og couscous blir kokt sammen i samme kjele. Genialt eller hva?

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Rester fra svinestek egner seg perfekt i denne retten.

Slik gjør du

  1. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek skinke, paprika, brokkoli, blomkål og vårløk i 2 minutter, og ha over couscous, vann og buljong.

  2. Kok opp, og ha i erter.

  3. Sett kjelen til side fra platen, og la trekke under lokk i 10 minutter.

    Bruk en stor kjele, da blir det enklere og få couscousen luftig.

  4. Ha tikka masala-kryddermiks og en smørklatt i couscousen, og rør rundt med en gaffel til den er luftig. Server.

Lignende oppskrifter