Oppskrift på Couscous med grønnsaker og skinke
0

Couscous med grønnsaker og skinke

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lag denne geniale retten neste gang du får lyst på noe lettvint, men samtidig godt. Spennende krydder, skinke, grønnsaker og couscous blir kokt sammen i samme kjele. Genialt eller hva?

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
300 grambogskinke, i terninger
2 stkpaprika, i terninger
½ stkbrokkoli, i buketter
½ stkblomkål, i buketter
2 stkvårløk, i ringer
4 desilitercouscous, ukokt
4 desilitervann
2 spiseskjehønsebuljong
1 desilitererter, frosne
1 ½ teskjetikka masala-kryddermiks
1 spiseskjeTINE Meierismør

Slik gjør du det

  1. Smelt smør i en varm stekepanne. Stek skinke, paprika, brokkoli, blomkål og vårløk i 2 minutter, og ha over couscous, vann og buljong.
  2. Kok opp, og ha i erter.
  3. Sett kjelen til side fra platen, og la trekke under lokk i 10 minutter.

    Tips:

    Bruk en stor kjele, da blir det enklere og få couscousen luftig.

  4. Ha tikka masala-kryddermiks og en smørklatt i couscousen, og rør rundt med en gaffel til den er luftig. Server.

Tips:

Rester fra svinestek egner seg perfekt i denne retten.

Kommentarer

Produkter i oppskriften