Oppskrift på lun sommersalat med laks, spinat og couscous, foto: Synøve Dreyer kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Lun laksesalat med spinat og couscous

Oppskrift på lun salat med laks, spinat, couscous, rødløk og egg er enkelt og smaker utrolig godt. Salaten passer perfekt til lunsj eller middag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

Salat

  1. Kok opp vann og buljongterning. Tilsett couscous og kok uten lokk i ca. 12 min.

  2. Hardkok egg, ta av skallet og del i båter. Skjær laks i skiver. Rens og skjær løk i skiver. Del avocado og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet i biter med en liten skje.

  3. Rør litt smør, balsamicoeddik og salt i den kokte coscousen. Vend laks, løk, avocado og spinat i couscousen, legg blandingen på et stort fat. Legg på eggebåtene.

Dressing

  1. Rør sammen Kesam, litt salt og sennep. Server dressingen drapert over eller ved siden av.