Oppskrift på lun sommersalat med laks, spinat og couscous
2

Lun laksesalat med spinat og couscous

(15)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på lun salat med laks, spinat, couscous, rødløk og egg er enkelt og smaker utrolig godt. Salaten passer perfekt til lunsj eller middag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Salat

4 desilitervann
1 stkhønsebuljongterning
2 desilitercouscous
2 stkegg
200 gramrøkelaks
1 stkliten rødløk
2 stkavokado
2 spiseskjeTINE Meierismør
2 spiseskjebalsamicoeddik
½ teskjesalt
100 gramfersk babyspinat

Dressing

300 gramKesam® Original
½ teskjesalt
2 teskjefransk sennep

Slik gjør du det

    Salat

  1. Kok opp vann og buljongterning. Tilsett couscous og kok uten lokk i ca. 12 min.
  2. Hardkok egg, ta av skallet og del i båter. Skjær laks i skiver. Rens og skjær løk i skiver. Del avocado og fjern steinen. Ta ut fruktkjøttet i biter med en liten skje.
  3. Rør litt smør, balsamicoeddik og salt i den kokte coscousen. Vend laks, løk, avocado og spinat i couscousen, legg blandingen på et stort fat. Legg på eggebåtene.
  4. Dressing

  5. Rør sammen Kesam, litt salt og sennep. Server dressingen drapert over eller ved siden av.

Kommentarer

Produkter i oppskriften