Oppskrift på Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika

Smakfull kyllingrett med kyllingbryst surret i bacon og fylt med krydderost. Passer godt både til hverdags og fest.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan gjerne erstatte bacon med spekeskinke. Det smaker også veldig godt.

Slik gjør du

Saus:

  1. Visp sammen fløte og mel i en kjele. Smuldre i buljong. Tilsett hvitløk og kremost. La sausen trekke et par minutter under omrøring. Rør i gressløk rett før servering.

Fylte kyllingfileter:

  1. Skjær et snitt i kyllingfiletene og fordel ost og hakket paprika i lommen. Surr en baconskive rundt og fest med tannstikker av tre (uten smak). Krydre filetene med salt og pepper og stek dem i smør i en stekepanne.

couscous:

  1. Lag couscous som anvist på pakken og rør inn hakket rød paprika. Server ved siden av de fylte kyllingene med sausen over.

Lignende oppskrifter