Oppskrift på Wraps med fiskekaker, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Wraps med fiskekake

Fiskekake-wraps er perfekt turmat, lunsj eller middag når du har litt dårlig tid. Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Lag gjerne dine egne fiskekaker og bruk i denne retten. Da får du mulighet til å smaksette fiskekakene med det krydderet du selv vil.

Slik gjør du

  1. Skjær hver fiskekake i grove strimler, og stek i smør i 2 minutter. Krydre med salt og pepper.

    Du finner mange gode fiskekakevarianter i butikkene. Bruk dem du liker.

  2. Del hver avokado i to, og fjern steinene. Ta ut kjøttet med en skje og skjær i terninger.

  3. Strimle løk og paprika, og del hver cherrytomat i to.

  4. Fordel salat, avokado, rødløk, paprika, cherrytomat og fiskekakestrimler på hver lefse. Ha tacosaus og rømme over. Rull sammen og server.

Lignende oppskrifter