Oppskrift på Wraps med fiskekaker
0

Wraps med fiskekake

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fiskekake-wraps er perfekt turmat, lunsj eller middag når du har litt dårlig tid. Sett frem alle ingrediensene i skåler på bordet, så kan alle lage sin egen wrap.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkfiskekaker
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
¼ teskjesalt
½ teskjepepper
2 stkavokadoer
1 stkrødløk
1 stkpaprika
16 stkcherrytomater
1 stkcrispisalat
4 stkstore tortillalefser
4 spiseskjetacosaus
4 spiseskjeTINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

  1. Skjær hver fiskekake i grove strimler, og stek i smør i 2 minutter. Krydre med salt og pepper.

    Tips:

    Du finner mange gode fiskekakevarianter i butikkene. Bruk dem du liker.

  2. Del hver avokado i to, og fjern steinene. Ta ut kjøttet med en skje og skjær i terninger.
  3. Strimle løk og paprika, og del hver cherrytomat i to.
  4. Fordel salat, avokado, rødløk, paprika, cherrytomat og fiskekakestrimler på hver lefse. Ha tacosaus og rømme over. Rull sammen og server.

Tips:

Lag gjerne dine egne fiskekaker og bruk i denne retten. Da får du mulighet til å smaksette fiskekakene med det krydderet du selv vil.

Kommentarer

Produkter i oppskriften