Oppskrift på Wrap med laks
2

Wrap med laks

(26)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en rask favoritt for travle småbarnsforeldre som ønsker å få i poden mer fisk og grønnsaker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stktortillalefser, gjerne av fullkorn
½ stkagurker
3 stktomater
4 stksalatblader
400 gramlaksefilet
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
2 spiseskjesolsikkeolje, rapsolje eller annen nøytral olje til steking
6 spiseskjeTINE Lettrømme 18 %

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C og pakk inn tortillalefser i aluminiumsfolie. Stek dem midt i ovnen i ca. 5 minutter.
  2. Skyll agurk, tomat og salatblader. Skjær agurk i ca. 1 cm tykke strimler. Kutt tomat i båter.
  3. Skjær laksefilet i avlange strimler. Krydre strimlene med salt og pepper. Stek i olje i en stekepanne på middels sterk varme til de er gjennomstekt, 4–5 minutter.
  4. Smør tortillalefsene med rømme, kremost eller annen dressing. Fordel salat, tomat og agurk utover lefsene. Ha laksestrimlene på toppen. Rull lefsene sammen og server.

Tips:

Du kan godt erstatte laksefileten med andre typer fiskefilet, kyllingfilet eller biffstrimler.

Kommentarer

Produkter i oppskriften