Oppskrift på Tunfiskwrap
0

Tunfiskwrap

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne wrapen er både smakfull og sunn. En oppskrift for både hektiske hverdager og de dagene du vil nyte.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkhakket rødløk
300 gramhermetisk tunfisk i vann
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 teskjekarri
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
4 stktortillalefser fullkorn
¼ stkisbergsalat
4 spiseskjesylteagurker

Slik gjør du det

  1. Finhakk rødløk. Hell vannet av tunfisken. Bland tunfisk og rødløk i en bolle.
  2. Tilsett crème fraîche og karri. Smak til med salt og pepper.
  3. Fordel blandingen på tortillalefsene, og legg på salat og hakket sylteagurk. Rull sammen og server.

Tips:

Dette er en oppskrift du kan endre etter smak og behag. Bytt for eksempel ut sylteagurk med rødbeter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften