Oppskrift på Bønne- og chorizo wrap
0

Bønne- og chorizo wrap

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tortillalefser med svarte bønner, chorizo og jalapeños. Perfekt til fredags- eller lørdagskosen. Et godt alternativ til taco.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkmodne avokadoer
2 dråpertabasco
2 desiliterTINE Lettrømme 18 %
8 stktortillalefser (gjerne fullkorn)
2 desilitersvarte bønner
3 spiseskjejalapenos (kan sløyfes)
100 gramchorizo, i biter eller skiver
½ stksalat
4 stktomater, i båter
1 stkrødløk, i strimler

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 150 °C.
  2. Mos avokadokjøtt med limesaft og noen tabascodråper. Bland med lettrømme.
  3. Varm tortillalefser innpakket i aluminiumfolie midt i ovnen i 8–10 minutter.
  4. Smør blandingen på de oppvarmede tortillaene. Fordel bønner og jalapeños, chorizo, salat, tomat og rødløk. Rull sammen til wraps.

Tips:

Tomatsalsa smaker godt til bønne- og chorizowrapsene.

Kommentarer

Produkter i oppskriften