Oppskrift på Stekte laksebiter med pastaskruer og fennikel
0

Stekte laksebiter med pastaskruer og fennikel

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne gode pastaretten med fersk laks og deilige grønnsaker er mild på smak, og passer derfor ekstra godt for en kresen barnegane. Voksne vil også like den.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

400 grampastaskruer
600 gramlaksefilet, i terninger
½ stkfennikel, i strimler
100 gramknaskegulrøtter, delt i to på langs
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
2 desiliterfrosne erter
3 desiliterTINE Matfløte
2 desiliterparmesan, revet
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
½ stksitroner, revet skall

Slik gjør du det

  1. Kok pastaskruer som anvist på pakken

    Tips:

    Bruk fersk pasta hvis du vil redusere tilberedningstiden, og fullkornspasta hvis du ønsker retten litt sunnere.

  2. Stek laks, fennikel og knaskerøtter raskt i smør.

    Tips:

    I stedet for laks, kan du bruke ørret.

  3. Ha over erter, fløte og parmesan, og kok i 2 minutter.
  4. Smak til sausen med salt, pepper og sitronskall. Server med pastaen.

    Tips:

    Friske urter smaker godt i sausen.

Tips:

Server gjerne med foccacia eller annet godt brød.

Kommentarer

Produkter i oppskriften