Oppskrift på stekt seibiff med løk, foto: TINE kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Stekt seibiff med løk

Klassikeren seibiff med løk, laget fra grunnen kan sette en piff på hverdagen til selv den mest kresne.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Bruk gjerne grovt mel eller strøkavring hvis du ønsker en litt mer sprø konsistens på fisken. Sesamfrø er også et alternativ du kan velge å vende seifiletene i før steking.

Slik gjør du

Stekt seibiff med løk

  1. Vask poteter godt og kok møre, i 20–30 minutter.

  2. Skrell gulrøtter, del i biter og kok de møre.

  3. Skjær løk i strimler. Stek løken i smør til den blir gyllen og bløt.

  4. Krydre fisken med salt og pepper og vend den i mel. Stek over middels varme på begge sider til fisken flaker seg.

  5. Smelt smør, og ha i kapers og sitronsaft.

Lignende oppskrifter