Oppskrift på lettvint kveitelapskaus
0

Lettvint kveitelapskaus

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne oppskriften på fiskegryte er mild på smak, og passer derfor ekstra godt til en kresen barnegane.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramfrossen lapskaus blanding
6 desilitervann
1 stkfiskebuljongterning
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
½ stksitroner, saften av
2 spiseskjerevet frisk ingefær
600 gramkveitefilet eller annen fisk
50 grampillede reker

Slik gjør du det

  1. Ha lapskausblanding, vann og buljongterning i en kjele og kok i 5 minutter. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og ingefær.
  2. Skjær fisk i terninger og ha den oppi kjelen. Trekk fisken i noen minutter til den er ferdig. Tilsett pillede reker i lapskausen rett før servering.

Tips:

Bruk gjerne laks, torsk eller steinbit i stedet for kveite.

Kommentarer