Oppskrift på Laks med epler

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Laks med epler

En smakfull og meget enkel fiskegrateng laget med laks, creme fraiche, pesto og epler. Nydelig og enkelt!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Du trenger:

    En ildfast form
TIPS!: Det er viktig at du ikke oversteker laksen, for da blir den fort tørr. Det beste er når den er medium rå med en kjernetemperatur på ca. 48 grader. Bruk gjerne et steketermometer.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Skjær laks i 2x2 cm store biter. Krydre fisken med salt. Skjær purre i tynne skiver og eple i terninger. Legg alt i en smurt ildfast form.

  3. Rør sammen crème fraîche og pesto, og hell over fisken. Stek i ovnen til fisken er ferdig.

    Neste gang du lager denne retten, kan du erstatte pesto med mango chutney og få en helt annen smak på retten!

  4. Dryss over hakket bladpersille eller vanlig persille ved servering.

Lignende oppskrifter