Oppskrift på ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep, foto: TINE kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep

En lettvinn og sunn måte å tilberede middagen på. Smakfull ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Smak gjerne til rømmen med hvitløk, sitron eller hakkede friske urter som for eksempel basilikum eller dill.

Slik gjør du

Ovnsbakt torsk med rotgrønnsaker og sennep

  1. Sett ovnen på 175 °C.

  2. Skrell potet, gulrot, kålrot, sellerirot og løk, og del opp i like biter. Fordel utover på et stekebrett.

  3. Hell over olje, og krydre med salt, pepper og timian. Stek midt i ovn i 20 min.

  4. Fordel sennep på torskefiletene, og brett sammen. Ta stekebrettet ut fra ovnen og legg på fisken. Stek videre i ca. 12 min.

  5. Server med rømme.

Lignende oppskrifter