Oppskrift på Fisk med ovnsbakte tomater
0

Fisk med ovnsbakte tomater

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Herlig enkel, sunn og billig fiskerett med filet av fisk og med en lett crème fraïche-dressing. Server gjerne sammen med kokte poteter og fler av dine favorittgrønnsaker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramfiskefilet, f. eks. sei
1 teskjesalt
2 spiseskjeTINE Meierismør
1 bokscherrytomat (ca 20 stk)

Dressing:

4 stkvårløk (eller 1 purreløk)
1 ½ desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 % (0,5 beger)
¼ teskjesalt

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.
  2. Salt fisken og stek den raskt i smør i en stekepanne.
  3. Legg fisk og tomater i en ildfast form. Sett formen midt i ovnen og stek i ca 20 minutter til fisken er gjennomkokt og tomatene er myke.
  4. Rens og vask løken godt. Del den i små biter. Bland med crème fraîche og smak dressingen til med salt.
  5. Server dressingen til fisken med kokte poteter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften