Oppskrift på Fisk med ovnsbakte tomater

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fisk med ovnsbakte tomater

Herlig enkel, sunn og billig fiskerett med filet av fisk og med en lett crème fraïche-dressing. Server gjerne sammen med kokte poteter og fler av dine favorittgrønnsaker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C.

  2. Salt fisken og stek den raskt i smør i en stekepanne.

  3. Legg fisk og tomater i en ildfast form. Sett formen midt i ovnen og stek i ca 20 minutter til fisken er gjennomkokt og tomatene er myke.

  4. Rens og vask løken godt. Del den i små biter. Bland med crème fraîche og smak dressingen til med salt.

  5. Server dressingen til fisken med kokte poteter.

Lignende oppskrifter