Oppskrift på Indisk fiskegryte
9

Indisk fiskegryte

(34)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med god hvit fisk, litt spennende krydder, fullkornsris og Crème Fraîche får du en eksotisk fiskemiddag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

3 desiliterfullkornsris
500 gramtorskefilet eller annen hvit fisk (f.eks sei)
½ stkpurre
100 gramcherrytomater
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 poseKerala curryblanding
3 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 10 %
2 spiseskjehakket koriander
2 stknanbrød
2 stknanbrød

Slik gjør du det

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Skjær fisk i porsjonsbiter. Rens purre og snitt den. Skjær tomat i to.
  3. Fres purre i ca. 1 minutt i smør. Tilsett curryblanding og rør inn Crème Fraîche. La blandingen koke opp, og kok i ca. 1 minutt. Spe eventuelt med litt vann hvis blandingen blir for tykk.
  4. Tilsett fisk og tomater og la det trekke i ca. 5 minutter, til fisken er gjennomtrukket. Strø hakket koriander over.
  5. Varm naanbrød etter anvisningen på pakken. Servér fiskegryten med fullkornsris og naanbrød.

    Tips:

Kommentarer

Produkter i oppskriften