Oppskrift på SALMA med Crème Fraîche

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

SALMA med Crème Fraîche

Rask, enkelt og et sunnere middagsalternativ er noe vi setter pris på. Dette har gjort denne oppskriften av SALMA surrende i en herlig creme fraiche-saus til en av våre favoritter. Prøv den og du vil bli hektet.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Retten blir enda mer innbydende ved å strø over grovhakket, fersk bladpersille.

Slik gjør du

  1. Skjær SALMA i biter på ca 50 gram. Krydre laksen med sitronpepper, og stek bitene i smør ved høy varme i ca 1 minutt på hver side.

  2. Skru ned varmen og ha soyasausen og lett creme fraiche i pannen sammen med SALMA. La det hele surre i ca 5 minutter. Dersom sausen blir for tykk kan du spe på med litt vann og/eller eventuelt litt fiskefond.

Tilbehør:

  1. Vask og skyll brokkoli. Skjær av blader og stilkenden, før du deler den i fire biter og koker den i ca 8 minutter. Server sammen med kokte poteter.

Lignende oppskrifter