Oppskrift på SALMA med Crème Fraîche
10

SALMA med Crème Fraîche

(74)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rask, enkelt og et sunnere middagsalternativ er noe vi setter pris på. Dette har gjort denne oppskriften av SALMA surrende i en herlig creme fraiche-saus til en av våre favoritter. Prøv den og du vil bli hektet.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramSALMA
2 spiseskjesoyasaus
1 teskjesitronpepper
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 begerTINE Lett Crème Fraîche 18 %

Tilbehør:

1 buntbrokkoli
4 stkmellomstore poteter

Slik gjør du det

  1. Skjær SALMA i biter på ca 50 gram. Krydre laksen med sitronpepper, og stek bitene i smør ved høy varme i ca 1 minutt på hver side.
  2. Skru ned varmen og ha soyasausen og lett creme fraiche i pannen sammen med SALMA. La det hele surre i ca 5 minutter. Dersom sausen blir for tykk kan du spe på med litt vann og/eller eventuelt litt fiskefond.
  3. Tilbehør:

  4. Vask og skyll brokkoli. Skjær av blader og stilkenden, før du deler den i fire biter og koker den i ca 8 minutter. Server sammen med kokte poteter.

Tips:

Retten blir enda mer innbydende ved å strø over grovhakket, fersk bladpersille.

Kommentarer

Produkter i oppskriften