Oppskrift på Gul risotto med laks

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Gul risotto med laks

Deilig risotto med smak av safran, grønne grønnsaker og herlig laks gir ikke bare en fargerik tallerken. Det er også en fiskemiddag som virkelig smaker godt. Unn deg gjerne en skje urtesaus med økologisk lettrømme på toppen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: I stedet for kostbart safran kan du gjerne bruke gurkemeie.

Slik gjør du

  1. Rens og hakk løken. Ha løk, ris og safran (gurkemeie) i en kjele. Smuldre i buljongterningen og spe med vannet. La det koke ca 15 minutter. Smak til med sitron og vend inn erter og lettkokte brokkolibuketter. La alt bli gjennomvarmt.

  2. Skjær laksen i 1,5 x 1,5 cm store terninger. Stek dem i smør i stekepannen, ca 2 minutter rundt. Ha på salt og nykvernet pepper.

  3. Bland økologisk lettrømme og krydderurter til sausen og smak den godt til. Server laksen varm med risotto og rømmesaus på toppen.

Lignende oppskrifter