Oppskrift på Pasta med asparges og laks

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pasta med asparges og laks

Dette er et rask middagstips, som er enkelt å servere. Og det beste av alt; pastaretter passer til både kjøtt, fisk og vegetar.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Det er viktig at fisken er romtemperert før du begynner å tilberede den, og husk at laksen ikke skal koke, men bare trekke i noen få minutter.

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Del asparges i biter, og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann.

  2. Skjær laksen i terninger og la dem trekke litt i lettsaltet vann.

  3. Kok opp kremfløte, ha i aspargesbitene og vårløk. Rør inn kremosten. Smak til med litt salt og nykvernet pepper.

  4. Bland den kokte pastaen i sausen sammen med den lettkokte fisken.

    Litt nykvernet pepper og urter er fint å ha over pastaretten rett før servering.

Lignende oppskrifter