Oppskrift på kremet pasta med kreps
0

Kremet pasta med kreps

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enkel og smakfull middagsrett med valgfri pasta, kreps, sitron, urter og Jarlsberg®

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

250 grampenne eller annen god pasta
1 stkegg
2 stkeggeplommer
½ spiseskjesitroner
½ pottefersk estragon
¼ teskjepepper
¼ teskjesalt
1 spiseskjeTINE Meierismør
100 gramJarlsberg® Original
200 gramkrepsehaler eller reker

Slik gjør du det

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Pisk sammen egg, eggeplommer, skall og saft av sitronen. Grovhakk estragon og bland dette i eggerøren. Smak til med salt og pepper.
  2. Hell av vannet når pastaen er klar. Tilsett smør og la dette smelte i pastaen. Tilsett deretter egg og urteblandingen og rør forsiktig sammen. Rasp over Jarlsberg® og vend pastaen forsiktig så osten fordeler seg.

Tips:

Det går helt fint å bytte ut kreps med reker. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften