Oppskrift på Rekecouscous

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Rekecouscous

Denne retten balanserer surt og søtt på en utsøkt måte og smaker godt både som en lun salat eller som egen rett til lunsj eller middag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Couscous består av durumhvetens kjerne og kan brukes både i desserter og sammen med kjøtt, fisk og grønnsaker.

Slik gjør du

  1. Kok opp vann med buljongterning. Rør i couscousgryn og tilsett smør. La det stå under lokk i ca. 5 minutter.

  2. Del avocado i to, ta ut stenen og skrell. Skjær kjøttet i terninger. Fjern kjernehuset i eplet og skjær i tynne skiver. Skjær stilksellerien i cm-tykke biter. Bland frukt- og grønnsakhakket i couscousen. Vend inn reker og gressløk. Smak til salt og nykvernet pepper.

    Hvordan dele avokado på en enkel måte

Tilbehør

  1. Rør sammen rømme, honning, lime, salt og pepper til en saus. Server sausen til couscousblandingen.

Lignende oppskrifter