Oppskrift på Couscoussalat
0

Couscoussalat som metter

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Couscous smaker godt og egner seg godt i en frisk salat. Her har vi kombinert med kikerter, egg og ferske pillede reker i salaten.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Couscoussalat

2 desilitercouscous
4 stkhardkokte egg
2 desiliterblandet salat
200 gramcherrytomater
200 gramhermetiske kikerter
250 gramrensede reker

Avocadodressing

2 stkmodne avokado
2 spiseskjesitronsaft
2 stkhakket hvitløksfedd
3 desiliterTINE Lettrømme Økologisk
½ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper

Slik gjør du det

    Couscoussalat

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken og avkjøl. Hardkok egg og del dem i to. Strimle salat. Del tomater i to.
  2. Legg couscous, egg, salat, kikerter og reker på et fat eller i en bolle sammen med tomatene.
  3. Avocadodressing

  4. Bland avocado, sitronsaft, hvitløk og rømme, og smak til med salt og pepper. Server den til salaten, gjerne med godt brød ved siden av.

Tips:

I stedet for reker kan du gjerne variere med tunfisk eller kokt skinke i salaten.

Kommentarer

Produkter i oppskriften