Oppskrift på Laksegryte med dill
4

Laksegryte med dill

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Laks er en rimelig og lett tilgjengelig fisk som de fleste liker smaken på. Denne oppskriften gir deg en lettvinn og god laksegryte. Sammen med knuste tomater, løk, dill og litt krydder, får fisken godt selskap. Server gjerne ris eller couscous ved siden av.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Laksegryte med dill

2 stkløk
1 spiseskjeTINE Meierismør
400 stkknuste hermetiske tomater
1 desilitervann
2 spiseskjefrisk, hakket dill
500 gramskinn og benfri laksefilet
1 teskjesalt
¼ teskjepepper

Tilbehør

2 desiliterris couscous eller bulgur
3 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %

Slik gjør du det

    Tilbehør

  1. Kok opp risen etter anvisning på pakken.
  2. Laksegryte med dill

  3. Rens og skjær løken i båter. Fres løken i smør i en kjele. Tilsett tomater, vann og dill. La det koke i 2-3 minutter.
  4. Skjær laksen i 2 cm store biter. Legg i laksen og la det trekke i 3-4 minutter på svak varme. Smak til med salt og pepper.
  5. Server med ris og en klatt creme fraiche.

Tips:

Dersom du ønsker det, så kan vann byttes ut med tørr hvitvin.

Kommentarer

Produkter i oppskriften