Oppskrift på Fiskepinneburger med hurtigsylta gulrot, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fiskepinneburger med hurtigsylta gulrot

Lag en egen vri på fiskeburgeren ved å bruke fiskepinner. Syrligheten i de sylta gulrøttene balanserer godt mot den rosa remuladen, og gjør fiskemiddagen til et høydepunkt.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Har du dårlig tid, kan du kjøpe ferdige fiskepinner i butikken.

Slik gjør du

  1. Skrell gulrot, og bruk en ostehøvel til å lage tynne, lange skiver. Rør sammen ingefær, vann, eddik, salt og sukker, og rør til sukkeret er oppløst. Hell over gulroten, og la stå i 15 minutter og godgjøre seg. Rør av og til.

    Du kan også servere fiskeburgeren med syltet agurk. Bare bytt ut gulrotstrimlene med tynne agurkskiver.

  2. Del laksefilet i smale biter på ca. 10 cm. Lettpisk egg i en skål. Ha brødsmuler og mel i hver sin skål. Vend laksebitene først i mel, så i egg og så i brødsmuler, slik at de er panerte på alle sider. Stek gylne i en middels varm stekepanne med smør.

  3. Rør sammen lettrømme, majones, ketchup, sylteagurk, salt og pepper til en remulade.

  4. Sil laken fra gulroten. Legg salat og remulade på burgerbrødbunnen, ha på hurtigsylta gulrot og fiskepinner, og topp med burgerbrødtoppen.

Lignende oppskrifter