Oppskrift på Tunfiskburger
0

Tunfiskburger

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En burger trenger ikke være ensbetydende med kjøttdeig, smeltet ost og dryppende sauser. Prøv med tunfisk!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkliten rødløk
2 stktomater
¼ stkisbergsalat
300 gramhermetisk tunfisk i vann
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
8 spiseskjeremulade
4 stkhamburgerbrød

Slik gjør du det

  1. Skrell og skjær rødløk i tynne ringer. Skyll tomat og salat. Skjær tomat i skiver.
  2. Hell vannet av tunfisken.
  3. Legg salat, tomat, tunfisk og rødløk på hamburgerbrød. Smak til med salt og pepper, og topp med remulade. Legg på toppen av hamburgerbrødet og server.

Tips:

Avokado passer også godt i denne burgeren. Regn kvart avokado per burger.

Kommentarer