Oppskrift på Lakseburger

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Lakseburger

Hvorfor ikke bruke laks neste gang hamburger står på menyen? En god skinn- og benfri laksefilet (f eks SALMA) og lønnesirup gir med denne oppskriften en helt ny dimensjon til begrepet burger, og barna elsker denne fiskevarianten!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Lag gjerne ekstra  stor porsjon med lakseburgere. Disse er fine å fryse ned, men husk da å pakke hver enkelt separat i plast.

Slik gjør du

  1. Bland alt til sausen og la den stå og trekke mens du lager lakseburgerne.

  2. Finhakk fisken eller kutt den i food processor. Bland i de øvrige ingrediensene til burgeren. Del blandingen i så mange burgere du ønsker og form hver del til runde kaker/burgere.

  3. Stek burgerne i smør i panne til de er gjennomstekte, 3 – 4 minutter på hver side.

  4. Varm brødene. Dekk brødene med lønnesirupsausen, salat og tomatskiver. Legg på lakseburgeren og toppen av burgerbrødet.

Lignende oppskrifter