Oppskrift på Fiskebollesmørbrød med bacon

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fiskebollesmørbrød med bacon

Stekte fiskeboller med sprøstekt bacon og salat er raskt og enkelt å lage. En sikker vinner for hele familien.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Legg baconskivene over på en tallerken med kjøkkenpapir etter stekingen, slik at overflødig fett renner av og de holder seg sprø.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft.

  2. Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet sprøtt i stekeovnen.

  3. Smelt halvparten av smøret i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen.

  4. Rør sausen glatt og jevn, tilsett melk og kok opp under omrøring.

  5. La sausen småkoke i ca. 5 min. Smak til med salt og pepper. Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.

  6. Ha resten av smøret i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne. Legg opp salat, stekte fiskeboller og bacon på hver brødskive. Hell over litt saus og server.

Lignende oppskrifter