Oppskrift på Fiskebollesmørbrød med bacon
0

Fiskebollesmørbrød med bacon

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Stekte fiskeboller med sprøstekt bacon og salat er raskt og enkelt å lage. En sikker vinner for hele familien.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

200 grambacon i skiver
4 spiseskjemykt TINE Meierismør
3 spiseskjehvetemel
2 ½ desiliterkraft fra fiskebolleboks
1 desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 boksfiskebolle
4 stksalatblader
4 skivergrovbrød

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 200 °C, varmluft.
  2. Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet sprøtt i stekeovnen.
  3. Smelt halvparten av smøret i en kjele ved svak varme. Tilsett mel og rør godt. Hell i fiskebollekraft, litt om gangen.
  4. Rør sausen glatt og jevn, tilsett melk og kok opp under omrøring.
  5. La sausen småkoke i ca. 5 min. Smak til med salt og pepper. Tilsett mer melk hvis sausen er for tykk.
  6. Ha resten av smøret i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne. Legg opp salat, stekte fiskeboller og bacon på hver brødskive. Hell over litt saus og server.

Tips:

Legg baconskivene over på en tallerken med kjøkkenpapir etter stekingen, slik at overflødig fett renner av og de holder seg sprø.

Kommentarer

Produkter i oppskriften