Oppskrift på Fiskefrikadeller med remulade

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fiskefrikadeller med remulade

Dette er en oppskrift på danske fiskefrikadeller med en rask remulade. Fiskekaker med gode og friske smaker.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Denne oppskriften kan lages med laks, ørret og sei, og gjerne i kombinasjon.

Slik gjør du

Potet:

  1. Tilbered potet etter anvisningen på pakken.

Fiskefrikadeller:

  1. Skjær fisk grovt. Ha fiskebitene i en kjøkkenmaskin med knivblad. Tilsett salt, løk, egg og melk. Bland til røren er jevn.

  2. Ha røren over i en bolle. Tilsett melk til røren får en passende konsistens. Form fiskefrikadeller med en skje. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek fiskefrikadellene i 3–5 minutter på hver side.

Remulade:

  1. Skjær sylteagurk i små biter. Bland agurkbitene med kapers, majones og Kesam. Smak til med litt sukker og eventuelt mer majones hvis det er behov.

Lignende oppskrifter