Oppskrift på Fiskefrikadeller med remulade
0

Fiskefrikadeller med remulade

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en oppskrift på danske fiskefrikadeller med en rask remulade. Fiskekaker med gode og friske smaker.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Potet:

1 posefrosne potetbåt eller potetskiver

Fiskefrikadeller:

500 gramfiskefilet uten skinn og bein
½ teskjesalt
3 spiseskjerevet løk
1 stkegg
2 spiseskjehvetemel
1 desiliterTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
2 spiseskjeTINE Meierismør til steking

Remulade:

1 desilitersylteagurk
2 spiseskjekapers
1 desilitermajones
2 spiseskjeKesam® Original eller TINE Lettrømme
½ teskjesukker

Slik gjør du det

    Potet:

  1. Tilbered potet etter anvisningen på pakken.
  2. Fiskefrikadeller:

  3. Skjær fisk grovt. Ha fiskebitene i en kjøkkenmaskin med knivblad. Tilsett salt, løk, egg og melk. Bland til røren er jevn.
  4. Ha røren over i en bolle. Tilsett melk til røren får en passende konsistens. Form fiskefrikadeller med en skje. Smelt smør i en varm stekepanne, og stek fiskefrikadellene i 3–5 minutter på hver side.
  5. Remulade:

  6. Skjær sylteagurk i små biter. Bland agurkbitene med kapers, majones og Kesam. Smak til med litt sukker og eventuelt mer majones hvis det er behov.

Tips:

Denne oppskriften kan lages med laks, ørret og sei, og gjerne i kombinasjon.

Kommentarer

Produkter i oppskriften