Oppskrift på Chilifiskeboller med ris og mango
0

Chilifiskeboller med ris og mango

(12)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på hjemmelagde fiskeboller med asiatisk vri. Friske smaker av chili og mango gir en følelse av luksus.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

800 gramtorskefilet uten skinn og bein
1 stkegg
2 spiseskjechilipasta
½ stkpresset lime
¼ teskjesalt
½ teskjesukker
2 spiseskjefiskesaus
1 stkvårløk
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
2 posehurtigris
1 stkmango
4 spiseskjechilisaus

Slik gjør du det

  1. Del fisk i mindre biter. Ha fisk, egg, chilipasta, limesaft, salt, sukker og fiskesaus i en kjøkkenmaskin med knivblad, og kjør til en jevn masse.
  2. Rens vårløk og bland inn i massen. Kjør maskinen et lite minutt.
  3. Form små fiskeboller. Smelt smør i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne i ca. 3 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter i pannen eller i en lunken ovn.
  4. Kok ris etter anvisningen på pakken.
  5. Rens og del mango i terninger. Server fiskebollene med ris, mango og chilisaus.

Tips:

Har du ikke en kjøkkenmaskin med knivblad, kan du bruke en stavmikser. Ha ingrediensene til fiskebollene i en dyp bolle og mos til en jevn masse.

Kommentarer

Produkter i oppskriften