Oppskrift på Chilifiskeboller med ris og mango

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Chilifiskeboller med ris og mango

Oppskrift på hjemmelagde fiskeboller med asiatisk vri. Friske smaker av chili og mango gir en følelse av luksus.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Har du ikke en kjøkkenmaskin med knivblad, kan du bruke en stavmikser. Ha ingrediensene til fiskebollene i en dyp bolle og mos til en jevn masse.

Slik gjør du

  1. Del fisk i mindre biter. Ha fisk, egg, chilipasta, limesaft, salt, sukker og fiskesaus i en kjøkkenmaskin med knivblad, og kjør til en jevn masse.

  2. Rens vårløk og bland inn i massen. Kjør maskinen et lite minutt.

  3. Form små fiskeboller. Smelt smør i en stekepanne, og stek fiskebollene gylne i ca. 3 minutter på hver side. La dem hvile noen minutter i pannen eller i en lunken ovn.

  4. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  5. Rens og del mango i terninger. Server fiskebollene med ris, mango og chilisaus.

Lignende oppskrifter