Oppskrift på Fisk i karri

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Fisk i karri

Fisk og karri er en god kombinasjon og sammen med kokosmelk, løk, hvitløk og mangochutney, får retten det gode asiatiske preget.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

Slik gjør du

  1. Varm wok eller stekepanne på middels sterk varme.

  2. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm oljen i panna, og stek til løk og hvitløk er myk, ca. 5 minutter.

  3. Ha i karri og tilsett kokosmelk, mangochutney og vann. Kok opp.

  4. Kok ris etter anvisning på pakken.

  5. Del fisken i jevnstore biter på ca. 5 cm. La fisken trekke i væsken i ca. 10 minutter, til fisken er gjennomvarm. Serveres med risen.

Lignende oppskrifter