Fisk i karri
0

Fisk i karri

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fisk og karri er en god kombinasjon og sammen med kokosmelk, løk, hvitløk og mangochutney, får retten det gode asiatiske preget.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

2 spiseskjesolsikkeolje
2 stkløk
4 stkhvitløksfedd
2 spiseskjekarri
2 desiliterkokosmelk
3 spiseskjemangochutney
2 desilitervann
240 gramris
700 gramtorskefilet uer eller breiflabb

Slik gjør du det

  1. Varm wok eller stekepanne på middels sterk varme.
  2. Skrell og finhakk løk og hvitløk. Varm oljen i panna, og stek til løk og hvitløk er myk, ca. 5 minutter.
  3. Ha i karri og tilsett kokosmelk, mangochutney og vann. Kok opp.
  4. Kok ris etter anvisning på pakken.
  5. Del fisken i jevnstore biter på ca. 5 cm. La fisken trekke i væsken i ca. 10 minutter, til fisken er gjennomvarm. Serveres med risen.

Kommentarer